przed chwilą dwa EP się stuknęły na wjeździe do lidla :D golf i renówka :D
Deblin nie trzeba daleko szukać.Wystarczy ogłosić sprzedaż jakichś przedmiotów np. lachów, itp. Teraz będą handlować na byłym STADIONIE w soboty i niedzielę.
Przykladowo. Jeżeli mam zapłacić 200zł za tornister dla dziecka, a mogę identyczny kupić w Lidl za 60zł, to... sorry..Dlaczego mam przepłacać? Żeby się lepiej poczuć, dowartosciowac drogimi zakupami. Sorry. Może komuś to pomaga, mnie nie.
Rzucać się na produkty słabej jakości nie warte tych pieniędzy.Wstyd i jeszcze raz wstyd !!!
Najlepsi są Ci co stoją i kręcą te filmy, żenada tak się upokarzać...
Czy mój komentarz jest niewygodny dla portalu i dlatego go nie ma?
Portal łamie ustawę o wizerunku osób.
Dla mnie jest to upokarzajace,żeby trzeba było się tak przepychać,aby kupic dziecku kurtke wcale nie 5zl tansza,jak tu niektorzy pisza,niz w innych sklepach,ale ponad 100zl (patrz drogie sklepy sportowe w Focusie,w którym robią zakupy zacni szanujący się EP) To Szwaby robią z nas durniów,rzucając na sklep ograniczona ilość towaru.Inna sprawa jest mentalność ludzi,którzy wynoszą ze sklepu po 20 sztuk towaru...masakra
ostatnio widziałem w gazetce lidla lampę oświetleniową LED z baterią słoneczną za 159 zł - taka promocja.
Problem w tym że niemal identyczną kupiłem sobie w jednej z piotrkowskich hurtowni elektrycznych za .... 69 zł BEZ PROMOCJI.
Przykro że cały czas nabieramy się na te chwyty marketingowe
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!